Dé CRM-oplossing voor
fondsenwervende organisaties

Dé CRM-oplossing voor fondsenwervende organisaties is Ifunds Engage Fundraising.

Ifunds Engage Fundraising

Dé CRM-oplossing voor fondsenwervende organisaties, dat is Ifunds Engage Fundraising. Het is de bron voor alle relatiedata van jouw organisatie. Het stelt je in in staat om met een heldere CRM strategie vanuit één waarheid alle stakeholders te betrekken, boeien, binden en door te ontwikkelen. Je kunt eenvoudig alle fondsenwervende activiteiten erin kwijt; van het inrichten van customer journeys tot multichannel campagnemanagement.

Real-time dashboarding op elk gewenst niveau stelt je in staat om snel inzicht te verkrijgen in de informatie die voor jouw team of voor het management relevant is. Marketing en Fondsenwerving ziet dagelijks de resultaten en opbrengsten van lopende campagnes terwijl de directie de dashboarding heeft voor de benodigde stuurinformatie. Daarnaast kun je zelf heel eenvoudig views aanmaken die jou letterlijk met 1 druk op de knop op elk moment van de dag voorzien van up to date overzichten.

De keuze voor Engage Fundraising betekent de keuze voor het Microsoft platform. De basis van Ifunds Engage Fundraising is Microsoft Dynamics 365 en dat biedt ongekend veel voordelen voor de gebruikers: een naadloze integratie met de hele Microsoft wereld zoals Outlook, Office 365 en PowerBI. Daarbij zijn er standaard koppelingen met Microsoft Dynamics add-ons en de Microsoft Dynamics appstore ‘Appsource’. Maar bovenop de standaardfunctionaliteiten van Microsoft Dynamics 365  biedt Ifunds Engage Fundraising heel veel specifieke slimmigheden. Allemaal om jou te helpen zo succesvol mogelijk te zijn in het uitbouwen van de relatie met jouw achterban en het werven van fondsen.

Relatiekaarten; van adresgegevens tot communicatievoorkeuren
Ifunds Engage Fundraising wordt geleverd met standaard relatiekaarten. Hierop staan alle gegevens die je nodig hebt om de relatie van dienst te kunnen zijn. En dat maken we je zo makkelijk mogelijk, door onder andere adressen voor je te controleren of aan te vullen en standaard communicatievoorkeuren voor je klaar te zetten.

Segmentatie informatie; van soorten steun tot RFM
Om jouw relaties goed te kunnen segmenteren, is het van belang goed te registreren op welke (gift)verzoeken men respondeert en wat de waarde van de relatie is. Wat een relatie waard is kun je geldelijk vaststellen door te kijken naar RFM waardes als wanneer en hoe hoog de laatste gift was, de lifetime value, hoe vaak men geeft of het gemiddelde giftbedrag per tijdsperiode. Deze informatie is in Ifunds Engage Fundraising natuurlijk altijd beschikbaar. Maar ook het feit dat een relatie vrijwilligerswerk doet of zich regelmatig laat sponsoren kan geregistreerd worden. Uiteraard is het segmenteren op basis van het soorten relaties als scholen of religieuze instellingen geen enkel probleem.

Volledige financiële processen; van giftverzoek tot boekhouding
Het importeren van bankbestanden, het aanmaken van incassobestanden, het genereren van betalingskenmerken of het geoormerkt en ongeoormerkt boeken van giften. Het is in Ifunds Engage Fundraising allemaal standaard functionaliteit. Ook het al dan niet opnieuw aanbieden van storneringen kun je zelf inregelen. Zelfs het inrichten van grootboekstructuren voor een juiste uitwisseling van gegevens met het boekhoudpakket wordt ondersteund.

Campagnebeheer; van structuur tot resultaat
Fondsenwervende campagnes met bijbehorende sub-campagnes behoren in Ifunds Engage Fundraising tot de standaard structuur. Hierin kun je alle fondsenwervende activiteiten kwijt en worden resultaten automatisch berekend. Per sub-campagne, maar ook geaggregeerd op campagneniveau. Zo kun je goed in de gaten houden hoe een campagne loopt en kun je waar nodig bijsturen.

En meer …

Workflows
Via inrichtbare ‘workflows’ zijn standaardmogelijkheden van Ifunds Engage aanpasbaar naar de eigen werkwijze.

Campagnebeheer
De Dynamics 365 Campagne functionaliteit is binnen Ifunds Engage ingericht voor zowel acties, marketingacties als evenementen en sluit uitstekend aan bij de behoefte van non-profits. Resultaten en kosten worden helder in kaart gebracht en aan elkaar gerelateerd. Campagnes kennen een hiërarchische structuur, waarin campagnes sub campagnes kunnen bevatten.

Gemakkelijk koppelen met software van derden
Ifunds Engage Fundraising is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 en dat betekent open standaarden, eenvoudig koppelen en toegang tot Appsource, de Microsoft Dynamics 365 appstore. Met de ervaring van eerdere projecten zijn al vele koppelingen met andere softwarepakketten gemaakt, zoals bijvoorbeeld financiele systemen, online marketing tools, callcenter applicaties, leadgeneratie systemen enzovoort. Tijdens onze kennismaking horen we graag jullie wensen op dit gebied.

Online, webbased & data-privacy op orde
Ifunds Engage Fundraising wordt ‘online’ geleverd. Je hebt dan ook geen omkijken meer naar eigen servers en je bent altijd verzekerd van de laatste standaard op het gebied van datasecurity. Het enige dat je nodig hebt voor het gebruik van Ifunds Engage Fundraising is een webbrowser. Ifunds producten en dienstverlening voldoen aan de strengste eisen op het gebied van data-security en privacy. Hosting is ‘in-country’.

Welke oplossingen bieden wij jou?

Of je nu donateurs en vrijwilligers, leden of sympathisanten hebt… Of je subsidies verstrekt, fondsen werft of contributies int… Er is een Ifunds CRM-oplossing voor jou. Ook voor het goed monitoren van projecten en transparant communiceren met de achterban over waar de inkomsten aan worden besteed, kun je bij ons terecht. Ook helpen we je jouw campagnes te personaliseren en te verspreiden over al je online én offline kanalen door middel van marketing automation en campagne management oplossingen. Met welke slimme oplossing(en) ga jij aan de slag?