Dé campagnemanagement oplossing voor non-profit organisaties

De Campagnemanagement oplossing voor fondsenwervende organisaties is Ifunds Engage Fundraising.

Ifunds Engage Campaign

Engage Campaign is de campagne­management oplossing voor het opzetten, inplannen en geautomatiseerd uitvoeren van data-driven 1-1 campagnes. Via alle kanalen en touchpoints. Alle beschikbare databronnen worden binnen deze oplossing ontsloten en geïntegreerd. Zo zijn er geen beperkingen meer met data;  klantgegevens worden gecombineerd uit de verschillende databronnen en zijn beschikbaar binnen één omgeving. Met Engage Campaign benader je heel gericht je doelgroep door het selecteren en combineren van profiel- en gedragsdata. Snel, intuïtief, flexibel en compleet! Nu is het voor elke marketeer gemakkelijk om zélf tellingen en selecties te maken enerzijds en campagnes uit te voeren en te monitoren anderzijds.

Koppelen van databronnen
Koppel en integreer al je databronnen binnen de campagnemanagement oplossing van Engage Campaign. Geen beperkingen meer met data, maar al je klantgegevens beschikbaar binnen één omgeving.

Snel en eenvoudig campagnes inrichten
Just drag & drop: met de gebruiksvriendelijke interface bouw je snel en eenvoudig flowcharts voor data-driven campagnes.

Gerichte doelgroep­selecties
Benader heel gericht je doelgroep door het selecteren en combineren van profiel- en gedragsdata. Bespaar tijd doordat klantgegevens eenvoudig worden ontsloten binnen de campagnemanagement oplossing.

Gepersonali­seerde data-driven outbound campagnes
Genereer dynamische campagnes en maak content relevant voor meerdere doelgroepen. Creëer je eigen template, gebruik RSS-feeds of kies een standaard template geschikt voor alle devices

Geautomati­seerd inplannen en uitvoeren van campagnes
Automatiseer de planning en uitvoering van event-driven campagnes. Verhoog je productiviteit en bereik je doelgroep op het juiste moment, waarbij je rekening houdt met maximale ‘communicatiedruk’ binnen je geselecteerde doelgroepen.

Heldere rapportages
Bekijk de resultaten van je campagnes realtime met behulp van heldere rapportages, grafieken en detailprofilering. Analyseer het gedrag van ontvangers en optimaliseer direct je campagnes en vervolgacties.

Welke oplossingen bieden wij jou?

Of je nu donateurs en vrijwilligers, leden of sympathisanten hebt… Of je subsidies verstrekt, fondsen werft of contributies int… Er is een Ifunds CRM-oplossing voor jou. Ook voor het goed monitoren van projecten en transparant communiceren met de achterban over waar de inkomsten aan worden besteed, kun je bij ons terecht. Ook helpen we je jouw campagnes te personaliseren en te verspreiden over al je online én offline kanalen door middel van marketing automation en campagne management oplossingen. Met welke slimme oplossing(en) ga jij aan de slag?