Onze consultants helpen jou om Ifunds Engage zo optimaal mogelijk in te zetten

Door middel van consultancy kunnen wij jou helpen met het migratie- en implementatieproces. Zet onze consultants ook in voor outsourcing en trainingen.

Consultants

Onze (applicatie)consultants staan voor je klaar! Zij maken een vertaalslag van processen naar het optimale gebruik van Ifunds Engage. Tijdens de implementatie spelen zij een cruciale rol. Denk aan dataconversie, de inrichting van de applicatie en natuurlijk gebruikersondersteuning. Maar zij zijn er ook om na de implementatie nieuwe processen in te richten, rapportages te maken, processen te optimaliseren en nieuwe medewerkers te trainen. Maak jij al optimaal gebruik van de mogelijkheden van onze oplossingen? Wij denken graag met je mee!

Applicatieconsultancy
De applicatieconsultant maakt een vertaalslag tussen de processen en het optimale gebruik van Ifunds Engage. Ook speelt de applicatieconsultant een cruciale rol tijdens de implementatie voor de dataconversie, de inrichting van de applicatie en de gebruikersondersteuning. Daarnaast helpen ze je graag bij het uitvoeren van niet-dagelijkse processen, zoals het doorvoeren van een change, een ingewikkelde selectie, het maken van een importdefinitie of het uitvoeren van de jaarlijkse contributiemailing.

Implementaties
Ifunds verzorgt de gehele implementatie van Ifunds Engage van A tot Z. Dat omhelst het hele project van datamigratie tot nazorg en alle stappen daar tussen. We hanteren daarbij een professionele en praktische methode om Ifunds Engage zo goed mogelijk te laten functioneren voor jullie organisatie. De implementatie begint met een uitgebreid scopingonderzoek waarin we samen de nieuwe processen bepalen en aangeven in welke fase van het project welke functionaliteiten worden opgeleverd.

De implementatiemethodiek van Ifunds kenmerkt zich met jullie als toekomstige gebruikers. Medewerkers worden in de inventarisatiefase van het project al uitgedaagd om na te denken over hun processen en de daaruit vloeiende vereisten voor het CRM systeem. De Ifunds consultants zullen veel kritische vragen stellen en niet gelijk alle wensen één op één overnemen.

Doordat ze veel ervaring hebben bij gelijksoortige organisaties, zullen zij proces- efficiency- en kwaliteitsverbeteringen voorstellen. Ook zullen zij adviseren de processen zo in te richten dat er zo weinig mogelijk aanpassingen nodig zijn in Ifunds Engage, zodat er steeds een goede kosten-baten afweging kan worden gemaakt.

De realisatie
Afhankelijk van je wensen en de aard van het project, kunnen de financiële afspraken ervan op twee manieren worden gemaakt:

Op basis van een offerte met budget
Een budget project is overzichtelijk en heeft over het algemeen een korte doorlooptijd. Je kunt hierbij denken aan het maken van een workflow of customer journey op maat, waarbij alles van tevoren is vastgelegd. Eventuele over- of onderschrijdingen inc. de reden worden tijdig met je overlegd en pas na je goedkeuring doorgevoerd.

Op basis van een ‘scrum’ budget
Bij een groot en complex project zullen wij met ‘sprints’ werken, gebruik makend van de scrum methode. Bij scrum staat het budget en de opleverdatum vast, en wordt de te leveren functionaliteit in volgorde van afgesproken prioriteit gerealiseerd. De methode is er op gericht om, gegeven het budget en de opleverdatum, zoveel mogelijk relevante functionaliteit te ontwikkelen.

Welke ondersteuningen bieden wij jou?

Onze consultants kom je tegen voor en tijdens de implementatie van de Ifunds CRM-oplossingen. Maar ook daarna, om processen verder te optimaliseren of nieuwe processen in te richten. Heb je vragen over hoe het systeem werkt of de meldingen die oppoppen, dan kun je terecht bij onze product supportmedewerkers. Of misschien heb je behoefte aan extra trainingen, standaard of op maat. En ook voor extra handjes kun je bij ons aankloppen. Heb je meer werk dan je aankunt? Wij zijn graag jouw collega’s op afstand. Niet alleen kunnen we selecties voor je doen of bankbestanden voor je importeren, we kunnen nog heel veel meer voor je betekenen. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?