Onze collega’s op afstand nemen jou graag het werk uit handen

Collega’s op afstand

Is er meer werk dan je aankunt? Of heb je last van piekmomenten? Maak gebruik van onze extra handjes. Wij zijn graag jouw collega’s op afstand! Het aanmaken van incassobestanden, het importeren van bankbestanden, het maken van selecties, we kunnen je op alle vlakken ondersteunen en ontlasten. Eenmalig bij ziekte, tijdelijk tijdens bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof, maar ook structureel. Wij zijn jouw directe collega’s. Het enige verschil met jouw andere collega’s is dat wij in Nieuwegein zitten. Maar met de huidige technieken merk je het verschil bijna niet. Als de werkdruk te hoog is of je gewoonweg de expertise in huis mist, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Databasemanagement
Waarom zou je zelf veel tijd besteden aan complexe of terugkerende taken, wanneer wij ze van jou kunnen overnemen? Wij zien databasemanagement als een vak, een vak waarbij veel expertise komt kijken. Het is onze expertise om jouw fondsenwervende plan met technologie te ondersteunen. Al bij de opzet van je campagne moet worden overzien wat de gevolgen van bepaalde keuzes zijn voor de responseverwerking en de rapportages en analyses de je wilt. Daarom kiezen veel fondsenwervende organisaties ervoor hun databasemanagement aan ons uit te besteden.

Processen automatiseren
Wij nemen tijdrovende en terugkerende taken van je over. Door te automatiseren zijn wij er minder tijd aan kwijt. Selecties, imports, giftenadministratie, incasso’s, rapportages, analyses en dergelijke kunnen door ons professioneel en op tijd worden uitgevoerd. Zo heb jij je handen vrij om je talenten in te zetten voor leden- of fondsenwerving!

Welke ondersteuningen bieden wij jou?

Onze consultants kom je tegen voor en tijdens de implementatie van de Ifunds CRM-oplossingen. Maar ook daarna, om processen verder te optimaliseren of nieuwe processen in te richten. Heb je vragen over hoe het systeem werkt of de meldingen die oppoppen, dan kun je terecht bij onze product supportmedewerkers. Of misschien heb je behoefte aan extra trainingen, standaard of op maat. En ook voor extra handjes kun je bij ons aankloppen. Heb je meer werk dan je aankunt? Wij zijn graag jouw collega’s op afstand. Niet alleen kunnen we selecties voor je doen of bankbestanden voor je importeren, we kunnen nog heel veel meer voor je betekenen. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?