Webinar: Verhoog de slagingskans van je aanvraag bij de Nationale Postcode Loterij

Veel organisaties zouden graag een financiële bijdrage van de Nationale Postcode Loterij ontvangen voor hun project. En dat is logisch: de Nationale Postcode Loterij heeft al bijzonder veel innovatieve projecten gesteund. Daarnaast steunt zij 108 vaste benificiënten elk jaar met een financiële bijdrage. Jaarlijks zijn veel organisaties die een aanvraag indienen; er zijn maar enkele succesvol. Hoe zorg je er nu voor dat je slagingskans vergroot?

15 september 2018 is de deadline voor het inleveren van een voorstel voor organisaties die een bijdrage willen. Dat lijkt ver weg, maar het opstellen van een aanvraag heeft aandacht en tijd nodig; daarom is het nodig om het aanvraagtraject nu al te beginnen. In dit webinar laten wij kort zien hoe je komt tot een goed doortimmerde aanvraag waarbij de missie, project en communicatie elkaar versterken. Tevens geven we jou de vijf kansvergroters die je stap voor stap kunt toepassen voor je eigen aanvraag. En we geven je inzicht in het succes en leerpunten van case studies van afgewezen aanvragen, waarmee je je voordeel kunt doen.

Het webinar is bedoeld voor goede doelen die nog geen vast beneficiënt zijn van de Nationale Postcode Loterij. Het is handig als je al een keer een aanvraag hebt gedaan (die is afgewezen) zodat je aan de hand van je ervaring vragen kunt stellen.

Moderator: Marc Schoutens

De webinar is donderdag 7 juni van 10:00 uur tot 11:00 uur. Inschrijven kan door hier te klikken.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 april 2018